Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Driedaagse tekenen - schilderen
Driedaagse zingen
Retourdagen

Langs de groene dijken aan de weidse Waal

Kunstzinnige cursussen en coaching in Gelderland, Nederland

Wamel ligt in het Land van Maas en Waal. Dit gebied ligt ingeklemd tussen de Maas en de Waal en strekt zich uit van Wychen tot Zaltbommel. Je vindt hier de rijkdom van een oerhollands landschap met schilderachtige uiterwaarden, eindeloos slingerende dijken en traag stromende rivieren.

In het voorjaar staan de fruitbomen in volle bloesem. De dijken zijn wit en geel gekleurd door uitbundig bloeiend fluitekruid en koolzaad. Nederland in volle glorie biedt volop kleur om te tekenen en schilderen!

Data en prijzen. We hanteren in onze prijzen een vroegboekkorting. Je kunt flink besparen als je je op tijd aanmeldt en het gehele cursusbedrag in één termijn overmaakt.
Heb je een heel beperkt budget? Bij Bleu et Vert kun je nog goedkoper meedoen aan een workshop. Doe een bod via de Bleu et Vert veiling.

31 okt. - 2 okt.: Driedaagse zingen, Wies Kuyers. Wies Kuyers verzorgt dynamische en avontuurlijke zangworkshops. Begin september hebben de zangers hier in Wamel weer uit volle borst kunnen genieten! IDe afgelopen jaren was deze zangdriedaagse vaak geheel of bijna volgeboekt. En we ontvingen meestal groot enthousiasme van de deelnemers. In 2019 geeft Wies voor de allerlaatste keer een zangdriedaagse bij Bleu et Vert: 4- 6 oktober 2019. Kom nog één keer genieten van haar enrthousiaste en professionele aanpak!

In 2019 houden we geen Driedaagse tekenen/ schilderen. Wellicht weer in mei 2020.
Als de dijken zwanger zijn van lentebloesem, vinden schilders Hollandse inspiratie langs de rivier in Wamel. In drie dagen staat je werk in volle bloei.

Retourdagencyclus. Zeven vrij- of zaterdagen per jaar komt een groep gevorderde schilders bij elkaar om hun werk te bespreken. De deelnemers vinden het inspirerend om resultaten en ervaringen uit te wisselen. We praten over het werk, over de vorm en de inhoud, over de logica van de keuzes die je maakt, over de moeilijkheden en de valkuilen die je tegenkomt. In beide groepen is jarenlang geen plaats beschikbaar gekomen. Maar na de afsluiting van de vorige cyclus in mei 2018, kwamen er een aantal plekken vrij. Die hebben we weer kunnen vullen met nieuwe enthousiaste schilders. Wellicht komt er weer plek vrij per september 2019.

Coaching.  Bleu et Vert biedt coaching aan bij de ontwikkeling van je schilder- en tekenvaardigheden. De coaching bestaat uit een gesprek van een uur over je meegebrachte werk. Middels vragen en antwoorden, tips en stimulerende opmerkingen zet Gerrit met enthousiasme, humor en respect een toon waarin je werk tot verdere ontplooiing kan komen. Individuele begeleing via coachingsgesprekken doet hij al sinds 2003.

Teambuiling of feest. Heb je iets te vieren? We maken het mogelijk met een creatieve of kunstzinnige invulling. We gieten je bedrijfsuitje of teambuilding in een persoonlijk op maat gemaakt jasje. We geven je vrienden- of familiefeest een kleurrijke uitdossing. En als je het wilt, kunnen we er ook nog een feestelijke catering bij verzorgen.