Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Petit bonheur

Data en prijzen creatieve vakantiecursussen in N- Frankrijk

Tekenen-schilderen, zingen, theater op Bel Any, Franse Ardennen 2020:

 

Tekenen/schilderen Zingen  Theater
15 aug - 22 aug 15 aug - 22 aug  
22 aug - 29 aug   22 - 29 aug *


* = Vrijwel volgeboekt.

Als de week is volgeboekt kan je je nog wel op de reservelijst laten plaatsen. In geval van een annulering kan je je dan alsnog inschrijven.

N.B.: van 18 juli tot 8 augustus 2020 organiseren we creatieve vakanties in Le Phaux, Auvergne: Zie Auvergne/ data en prijzen.


Prijzen

Om de creatieve vakanties zoveel mogelijk voor iedereen betaalbaar te maken, geven we kortingen aan mensen met lagere inkomens. Als je samenleeft van één of twee inkomens, geldt tweederde deel van het gezamenlijke maandinkomen als maatstaf.

Bedragen vanaf 1-1-2020 in Euro:

Netto maandinkomen Cursusgeld per persoon per week
    Tot      975 275  (215)
   975  - 1350 315  (255)
 1350  - 1825 355  (295)
 1825  - 2400 395  (335)
Boven  2400 435  (375)


Vroegboekkorting
(cursusgeld tussen haakjes):
Bij betaling van het volledige cursusgeld in één termijn direct bij inschrijving, mag je een vroegboekkorting in mindering brengen op het cursusgeld. Deze bedraagt 60 euro per week. Deze korting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de cursusweek.

Materiaalkosten
Gebruik van gereedschap en basismateriaal (zie pagina Schilderen) zijn bij het cursusgeld inbegrepen.
 
Kosten voor verblijf:
Kosten voor alle voeding en drank: € 100,= per persoon, per week, contant te betalen bij aankomst. Partner die geen cursus volgt: € 175,=
Prijzen van een kamer: Voor 7 nachten € 350,= voor één persoon en € 385,= voor 2 personen.
Prijs kamperen: € 70,= per 7 nachten per tent + 70,= per 7 nachten per persoon.

Kosten voor de diverse appartementen
A:  Roulotte € 380,= + € 70,= elektra, linnengoed en schoonmaakkosten
B:  Bleue € 380,= + 70 euro elektra, linnengoed en schoonmaakkosten
C:  La Petite Maison € 380,= + € 70,= elektra, linnengoed en schoonmaakkosten

Bij eigen verblijf buiten Bel Any kun je ervoor kiezen om geen gebruik van de maaltijden te maken. Maar we verwachten dat alle deelnemers aan de cursusweek wel deelnemen aan het eerste en laatste diner. Als kosten betaal je voor dit begin- en einddiner en voor alle koffie, thee, etc. tijdens de cursus: € 40,= Meer informatie over de appartementen vind je op de pagina Accommodatie.

De kosten voor alle voeding en drank betaal je aan Bleu et Vert: per bank of contant bij aankomst.
De huur van een kamer, appartement of kampeerplek betaal je contant bij aankomst aan de eigenaren van Bel Any.


Inschrijving en betaling
:
Je inschrijving is definitief als:
- we het inschrijfformulier hebben ontvangen,
- we het cursusgeld hebben ontvangen op bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel, onder vermelding van de cursus en de periode.
 
Voor aftrek van vroegboekkorting dient het volledige cursusgeld direct bij inschrijving te worden betaald in één termijn. Deze vroegboekkorting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de cursusweek.
Je ontvangt vervolgens een bevestiging met het adres, een routebeschrijving en een tabel met treintijden.

Wil je je inschrijven? Klik hier voor het inschrijfformulier teken-, schildercursus

Klik hier voor het inschrijfformulier zang of theatercursus

Klik hier als je een overzicht van de data en prijzen wilt downloaden.


Annulering:

In verband met onze hoge reserveringskosten zien we ons genoodzaakt om strenge annuleringsregels te hanteren. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusgeld verschuldigd en bovendien 50 euro reserveringskosten.
Het teveel betaalde bedrag krijg je in ieder geval teruggestort. We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.


Bleu et Vert - veiling:
Naast de definitieve boeking heb je de mogelijkheid om een voorlopige boeking te doen via de Bleu et Vert veiling. Het geeft je de mogelijkheid om tegen een sterk verlaagd tarief deel te nemen aan een van de creatieve vakantiecursussen op Bel Any. En dat kan een Petit bonheur zijn! Hoe werkt het? Je vult een voorlopig inschrijfformulier in en je doet daar een bod in hele euro's voor je cursusgeld op een week naar keuze. Het minimumbedrag is 50 euro. Je maakt dit bod over op onze bankrekening, samen met de € 100,= voor alle eten en drinken op bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert.
Zodra een cursus is volgeboekt, of zoniet dan uiterlijk één week vóór aanvang van de betreffende cursus hoor je definitief of je bod voldoende is geweest voor definitieve inschrijving. Is dat niet het geval, krijg je het betaalde bedrag alsnog in zijn geheel teruggestort. Ben je definitief ingeschreven, dan betaal je bij aankomst op Bel Any nog wel de kosten voor de overnachtingen aan de eigenaren van Bel Any.
Bij annulering van jouw kant ben je ten aller tijden reserveringskosten van € 50,= alsmede het volledige geboden lesgeld verschuldigd, tenzij jouw bod onvoldoende blijkt te zijn voor deelname. In dat geval storten we je volledige betaling retour.

Wil je een bod doen? Ga naar de pagina inschrijving. Daar vind je de diverse veilinginschrijfformulieren.