Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Niks is veur niks

Atelierweken schilderen voor gevorderden in de Blauwe Bok


Data 2020
1 mei -   8 mei
8 mei - 15 mei

Vanaf 2020 kun je je voor een van deze weken vrij inschrijven, namelijk de week 1-8 mei. De week is bedoeld voor mensen met ervaring in tekenen en schilderen.
Voor de week 8-15 mei kun je je niet vrij inschrijven. Je kunt wel aangeven dat je belangstelling hebt om aan deze week mee te doen.
De atelierweken hebben we in 2005 opgezet op verzoek van de leden van de Retourzaterdagengroep. Zij nemen dan ook als eerste een plek in in deze week. Een aantal oud leden van de Retourdagengroepen zijn andere vaste gasten aan deze atelierweek.
Als er daarna nog altijd plaatsen vrij zijn, dan kiezen wij deelnemers uit de groep mensen die hebben aangegeven belangstelling te hebben voor deze tweede atelierweek.

Prijzen
Om de creatieve vakanties zoveel mogelijk voor iedereen betaalbaar te maken, geven we kortingen aan mensen met lagere inkomens. Als je samenleeft van één of twee inkomens, geldt tweederde deel van het gezamenlijke maandinkomen als maatstaf.
Bedragen vanaf 1-1-2020 in Euro:
Netto maandinkomen     Cursusgeld pp per week      (na aftrek vroegboekkorting)
  Tot       975                                                        275                 (215)
  975 - 1350                                                         315                 (255)
1350 - 1825                                                         355                 (295)
1825 - 2400                                                         395                 (335)
Boven 2400                                                         435                 (375)
Vroegboekkorting (cursusgeld tussen haakjes):
Bij betaling van het volledige cursusgeld in één termijn direct bij inschrijving, mag je een vroegboekkorting in mindering brengen op het cursusgeld. Deze bedraagt 60 euro per week. Deze korting mag je toepassen tot uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de cursusweek.

Materiaalkosten
Gebruik van gereedschap en basismateriaal (zie pagina Schilderen) zijn bij het cursusgeld inbegrepen.

Kosten voor verblijf: voor de overnachtingen en voor alle voeding en drank:
Kosten voor verblijf bedragen € 290,= per persoon, per week, te betalen per bank of contant bij aankomst.
Huurprijs Pipowagen: € 109,= extra per 7 nachten contant bij aankomst te betalen aan de eigenaren van de Blauwe Bok.

Inschrijving en betaling: Je inschrijving is definitief als:
- we het inschrijfformulier hebben ontvangen,
- we het cursusgeld hebben ontvangen op bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel, onder vermelding van de cursus en de periode.
Voor aftrek van vroegboekkorting dient het volledige cursusgeld direct bij inschrijving te worden betaald in één termijn. Deze vroegboekkorting mag je toepassen tot uiterlijk vier weken vóór aanvang van de cursusweek. Je ontvangt vervolgens een bevestiging met het adres, een routebeschrijving en een tabel met treintijden.

Wil je je inschrijven voor de atelierweek 1-8 mei? Download het inschrijfformulier, vul het in en mail het ons.
Bij de atelierweek 8-15 mei is geen vrije inschrijving. Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zenden je een inschrijfformulier indien we nog plaats hebben in deze tweede atelierweek (zie bovenaan de pagina).

Annulering:
In verband met onze hoge reserveringskosten zien we ons genoodzaakt om strenge annuleringsregels te hanteren. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusgeld verschuldigd en bovendien 200 euro reserveringskosten. Het teveel betaalde bedrag krijg je in ieder geval teruggestort. We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bleu et Vert - veiling:
Naast de definitieve boeking heb je de mogelijkheid om een voorlopige boeking te doen via de Bleu et Vert veiling. Het geeft je de mogelijkheid om tegen een sterk verlaagd tarief deel te nemen aan een van de atelierweken voor gevorderden in Drenthe. Hoe werkt het? Je vult een voorlopig inschrijfformulier in en je doet daar een bod in hele euro's voor je cursusgeld op een week naar keuze. Het minimumbedrag van je bod is 50 euro. Je maakt dit bod over op onze bankrekening.
Één week vóór aanvang van de Atelierweek hoor je definitief of je bod voldoende is geweest voor definitieve inschrijving, tenzij je een van de twee laagste bieders bent. De twee laagste bieders krijgen pas drie dagen vóór aanvang zekerheid over meedoen. Indien er een hoger bod komt of een volledige inschrijving, val je alsnog af. In dat geval krijg je het betaalde bedrag in zijn geheel teruggestort.
Ben je definitief ingeschreven, dan betaal je nog wel de 290 euro verblijfskosten per bank op bankrekening NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. Bleu et Vert, Gerrit van Meurs, Wamel.
Bij annulering van jouw kant ben je ten aller tijden reserveringskosten van € 200,= verschuldigd (als deel van de 290 verblijfskosten) en bovendien het volledige geboden lesgeld, tenzij jouw bod onvoldoende blijkt te zijn. In dat geval storten we je volledige betaling retour.

Wil je een bod doen? Klik hier voor het inschrijfformulier Bleu et Vert veiling teken-, schildercursus